En uppfriskande plats för dig som söker andligt fördjupning

Scoutinvigningen i Malmö Adventkyrka 2013

Categories: Det händer i kyrkan

Scoutinvigning
Efter en lång paus är det nu jätte roligt att få visa upp en skara scouter som sammlats varannan söndag under vårterminen. Scoutinvigningen hölls i kyrkan. Vi berättade lite vad vi gjort under terminen och vad det betyder att få vara scout.

Under cermonien fick scouterna sina scoutscarfsar och ett kuver där det låg märken som de tagit under terminen. Specialmärkena de tagit var repmärket och plåstramärket. Det var mycket trevligt att Pastor Nils-Erik Lundberg var på besök i Malmö. Han har varit ledare för scoutverksamheten i samfundet i många år och han hade en hel del goda tankar till scoutertna. Nu hoppas vi att det vi börjat ska få fortsätta och att våra barn och ungdommar ska få många trevliga upplevelser med varandra och nya äventyr i naturen och en möjlighet att få dela sin tro med varandra.

Ett stort tack till våra ledare och föräldrar som ställer upp.

Med Vänliga Hälsningar Laila

Scoutinvigning