Det händer i kyrkan

Kyrkan är öppen för gudstjänster

[Information following in English]

Kyrkan är öppen för gudstjänster

Goda nyheter! Adventkyrkan i Malmö är nu öppen för gudstjänster.

Lördagar
10:00 – Bibelstudium
11:30 – Gudstjänst

På grund av de nuvarande begränsningarna i samband med pandemin i Sverige får endast 50 personer samlas i vår lokal samtidigt. Detta innebär att registrering krävs om du vill besöka kyrkan.

Därför är det viktigt att du bokar en plats i förväg för att gå på sabbatsskolan och gudstjänsten genom att mejla till info@adventkyrkan.se SENAST TORSDAGEN KL. 19.00.

För onsdagens bönemöte kl 18:00 är det inte nödvändigt att registrera sig för tillfället.

Vi ser fram emot att se dig snart.

ENGLISH – IMPORTANT INFORMATION

Church open for services

Good news! The Malmö Adventist church is now open for services.

Saturdays
10:00 – Bible study
11:30 – Divine service

Due to the current restrictions related to the pandemic in Sweden, only 50 persons are allowed to gather at one time. This means that registration is required if you wish to visit.

Therefore, it is important that you book a place ahead of time to attend Sabbath School and Divine Service by emailing info@adventkyrkan.se by Thursday at 19:00 AT THE LATEST.

We look forward to seeing you soon.