En uppfriskande plats för dig som söker andligt fördjupning

Julbord 2013

Categories: Det händer i kyrkan

julbord2013_1 julbord2013_2
 ”Bästa Julbordet någonsin, vegetarisk mat är gudomlig och ren. Tack”

”Allt var underbart gott. Jag åt så mycket att jag skäms.”

”Fantastisk”

”Vi är inga vegetarianer, men tycker det är väldig variation och god mat.”

Detta är en del av den feedback som gästerna gav till oss vid årets traditionella Julbord, som hölls den 8:e december 2013 i Adventkyrkan i Malmö. Många av gästerna återvänder år efter år, några gjorde även detta till en familjetradition. Årets besökare njöt inte bara av maten, men även den mysiga atmosfären och levande musik.

Tanken bakom denna händelse är ganska enkel: erbjuda ett vegetarisk/vegan Julbord, med mat från kyrkans medlemmar, medan de pengar som samlas in är till förmån för välgörenhetsarbete i de mest behövande delarna av världen.

Sjundedagsadventisterna är kända för att främja en hälsosam livsstil och tror att en balanserad vegetarisk kost, tillsammans med motion och andra hälsosamma vanor, kan förlänga livet och vara bra inte bara för kroppen, men även för sinnet och själen också.

Om du ännu inte har upplevt vårt vegetariska Julbord, varför inte prova det nästa gång?